Pablo Software Solutions
Резултати
В центровете LOGGITA можете да видите видео материли на повече от 2000 души,  с различна тежест на заекване, които живеят в различни страни, говорят различни езици, на различна възраст с различни професии  и това  което е общо за всички е че са се справили със заекването с помощта на метода LOGGITA.

Колкото и невероятно да звучи между тях има много учители, адвокати, лекари, архитекти, студенти и ученици, хора за които професията изисква перфектен говор. Всички те с еднакво уважение и любов се отнасят към нашата работа и едни към други. Всички са извървяли един и същи път от училищната скамейка, където са били подлагани на подигравки от страна на съучениците си, преживяли са затрудненията да покажат знанията си в училищата и университеите, страха дали ще могат да отговорят на позвъняването на телефона, дали ще могат да си кажат името дори. Сега за всички тях това остава в миналото. Затова и мотото на LOGGITA е “Едно ново начало”.

Методът LOGGITA е комплексен и е оптимизиран така, че да се постигне максимално добър резултат и при най-тежките случаи. Както каза един от нашите посетители гледайки видео от първия ден и 20 дни по-късно “...тези хора през някаква машина ли са минали?” Наистина разликата е много впечатляваща и няма машина, която да може да постигне това кото се постига с много любов и внимание.
LOGGITA LTD. All Rights Reserved (R) CopyRight (C)
Главна страница Регистрация Контакти
Не пропускайте да видите нашите резултати на видео - Натиснете тук